Jdi na obsah Jdi na menu
 


article preview

Apartmán č.1  - Pro 5 osob a (možnost 2x přistýlek v šuplících pro malé děti)

Apartmán je vybaven kuchyňským koutkem s vařičem, mikrovlnou troubou, varnou konvicí, nádobím, lednicí, televizorem, hygienickým koutkem a sprchou. Je to nejprostornější apartmán v objektu. Spaní na víceúčelových pohovkách s kvalitními ortopedickými matracemi. WC je na chodbě, využívané s apartmánem č.2.

 

Apartmán č.2 - Pro 2 dospělé osoby a 2 děti 

Apartmán je vybaven kuchyňským koutkem, horkovzdušnou troubou, varnou konvicí, nádobím, televizorem, lednicí, hygienickým koutkem a sprchou. Ve víceúčelových pohovkách jsou kvalitní ortopedické matrace. WC je na chodbě využívané s apartmánem č.1.

 

Apartmán č.3 - Pro 2 osoby

Apartmán je vybaven kuchyňským koutkem, mikrovlnou troubou, varnou konvicí, nádobím, televizorem, lednicí, hygienickým koutkem a sprchou. V masivních smrkových postelích jsou kvalitní ortopedické matrace. WC je na chodbě využívané společně s apartmánem č.4.

 

Apartmán č.4 - Pro 5 osob a (možnost přistýlky 1x v šuplíku pro malé dítě)

Apartmán je vybaven kuchyňským koutkem, mikrovlnou troubou, varnou konvicí, nádobím, televizorem, hygienickým koutkem a sprchou. Lednice je o patro níže ve společenské místnosti. Ve víceúčelové pohovce a v masivní smrkové posteli jsou kvalitní ortopedické matrace. WC je na chodbě využívané společně s apartmánem č.3.